WARM VAN ALLES WAT BUFFET
______________________________________________________________
WARM BUFFET XL
- Runderstoofpotje met verse tijm
- Varkenshaas met calados appel saus.
- Gebakken kabeljauw met witte wijn/mosterd saus.
- Pommes gratin uit de oven.
- Wilde rijst melange.
- Provencaalse groenten ratatouille.
- Rauwkost salade.
- Stokbrood en kruidenboter.
VEGETARISCH BUFFET NAPELS(warm en koud)
- Carpaccio van rode biet,geitenkaas,perzik,rucola,pompoenpit.
- Salade caprese met mozzarella,tomaat en basilicum.
- Salade nicoise met boontjes,groene asperges,olijven,ijsberg tomaat,bolletjes geitenkaas gevuld met vijgen en fijne dressing.
- Courgette opgerold met groenten en heksenkaas.
- Huisgemarineerde Olijven.
- Broodsoorten met tapenade en kruidenboter.
Warm
- Paprika gevuld met seiten en haricot-verts.
- Porto bello gevuld met groentenmix gegratineerd met gorgonzola.
- Farfella pasta met olie en kruiden.
- Rozeval aardappel in de schil met rozemarijn,olie en zeezout.
______________________________________________________________
WARM EN KOUD BUFFET LARGE
Koude gerechten
- Zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes.
- Noorse garnalen met komkommer, appel en dille.
- Aardappelsalade met verse kruiden,begeleid met Rosbief en sjalotjes.
- Pate's met crandberrysaus.
- Mediterraanse ham met meloen.
- Gerookte kipfilet met fruit.
- Salade nicoise met olijven en tomaatjes.
- Paella salade met schaal en schelpdieren.
- Stokbrood met kruidenboter en tapanade
Warme gerechten
- Runderstoofpotje
- Gebakken varkenshaas met appel-Calvadossaus.
- Gebakken Witvis met een witte wijnsaus.
- Provencaalse groenten ratatouille.
- Pommes gratin uit de oven.
- Wilde rijst melange.
BOVENSTAANDE BUFFETTEN TE BESTELLEN VANAF 15 PERS.
___________________________________________________________
VOOR - HOOFD - EN NAGERECHTEN BUFFET
Voorgerechten ( geserveerd op schaal)
- Rundvlees salade
- Carpaccio met balsamico, en parmezaanse kaas
- Groenten salade mix met dressing.
- Prociutto ham met meloen.
- Tonijnsalade met kappertjes en paprika.
- Huisgerookte zalm met mierikswortelsaus.
- Garnalen met consasse van courgette en pernod dressing.
- Haring met uitjes.
- Kip kerrie salade met bosuitjes.
- Tomaat , olijf tapenade en kruidenboter.
- Broodsoorten.
Warm
- Stoofgerecht van ossehaas met kruiden.
- Varkensrolletjes opgerold met salie en prociuttoham en rozemarijnsaus.
- Huisgerookte zalm slices met zeekraal en citroen schijfjes.
- Aardappel garnituur en seizoen groenten.
Nagerecht
- Panna cotta met vruchtensaus
- Bosvruchten taartje.
- Tiramisu.
- Bitterkoekjes bavaroise.
Alles leuk opgemaakt met fruit en slagroom.
DIT BUFFET MINIMAAL TE BESTELLEN VOOR 20 PERSONEN
___________________________________________________
WINTERSE STAMPOTTEN BUFFETTEN (te bestellen in de wintermaanden, seizoen gebonden)
Heerlijk winter buffet I
* Zuurkoolstamppot,kruidige zuurkoolschotel met spekjes. * Stampot van Boerenkool Hollandse winterschotel. * Winterwortel uien stamppot, hutspot . * Halve ambachtelijke bereide rookworst. * Lekkere gekruide speklapjes. * Mosters. * Jus.
Heerlijk winter buffet II
* Zuurkoolstamppot, kruidige zuurkoolschotel met spekjes. * Stamppot Boerenkool, typische winterschotel. * Wortel en uien stamppot, de echte hutspot. * Grootmoeders Hachee, heerlijke rundvleesschotel. * Gebakken speklapjes. * Ambachtelijke bereide saucijsjes. * Halve rookworst. * Mosterd. * Jus.
Heerlijk winterbuffet "Echt oud Hollands"
* Zuurkoolstamppot,kruidige zuurkoolschotel met spekjes. * Stamppot Boerenkool, typische winterschotel. * Wortel en ui stamppot, de echte Hutspot. * Grootmoeders Klapstuk, gesneden. * Sukadevlees met jus. * Speklapjes gebakken * Ambachtelijke rookworst. * Mosterd, en picalilly. * Jus.
WINTERSE BUFFETTEN WORDEN GELEVERD INCLUSIEF BORDEN,BESTEK
DEZE MOGEN VUIL MEE RETOUR
TE BESTELLEN VANAF 15 PERSONEN
MINDER DAN 15 PERSONEN REKENEN WIJ TOESLAG
|