fooddesign slider

.

uitvloeiende glazen

.

 headers hapjesbord

header afrikaans_thema

 

  • Broodjeslunch

    Broodjeslunch

  • Dranken

    Dranken

  • Fingerfood

    Fingerfood

  • Afrikaans Thema

    Afrikaans Thema

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Koude & Warme Buffetten

sate2



INDISCH/AZIATISCH BUFFET

 (11 unieke gerechten)

  • SATE AJAM;
    saté van kipfilet met indische satésaus
  • DAGING RENDANG;
    gestoofd rundsvlees in pittige kokossaus
  • BABI KETJAP;
    varkensvlees in zoete soja saus
  • SAMBAL GORENG BOONTJES;
    sperzieboontjes in pittige saus
  • SAMBAL GORENG TELOR
    hard gekookte eieren in kokossaus met kemirinoten
  • SAMBAL GORENG KERING KENTANG;
    zoete/pittige gebakken aardappelstrips
  • SEROENDENG;
    gebakken kokos met pinda’s                        gadogado
  • NASI GORENG KIP
    gebakken rijst met kip,ei en groenten
  • NASI PUTHI
    gestoomde witte rijst
  • ATJAR KETIMUN; 
    zoetzuur  mix van groenten
  • KROEPOEK OEDANG
    gebakken garnalen kroepoek

    DIT BUFFET MINIMAAL TE BESTELLEN VOOR 50 personen
    _________________________________________________

 

 

JAVAANS BUFFET SMALL

 sateh

 

 

  • Nasi goreng. gebakken rijst
  • Nasi puti. witte rijst.
  • Sate Ajam, kipschepsate met indische satesaus.
  • Sambal goreng boontjes, sperzie boontjes met vlammende sausen kokos
  • Daning Rendang, gestoofd rundvlees in pittige saus met kokos.
  • Atjar Tjampur, zoetzure gemengde groenten.
  • Serundeng, gebakken kokos met gebrande pinda's.
  • Kroepoek en sambal

 

 

 

 

 

THAIS BUFFET  CHIANG MAI

WARME GERECHTEN

*  Pandang rijst, (gekookte witte rijst).
*  Roerbakgroenten in soja/ketjapsaus.
*  Kip met aardappel in een gele pittige curry.
*  Reepjes bief in een soja saus met paprika.
*  Kip gehaktballetjes in een zoetzure rode saus.
*  Tahu met sperziebonen in een pittige tomaten/rode curry saus.

BIJGERECHTEN

*  Kroepoek Udang.
*  Atjar en komkommer rauwkost in zoetzuur.
*  Gebakken sambal met ui.
*  Serundeng, cocos met gebrande pinda's.

 

 

 Minimaal te bestellen voor 15 personen.

 

 

 

 

boritoCARIBISCH BUFFET
(zuid Amerikaans)

(koud gedeelte)

  • Rijstsalade met vulling van bonen -avocado ananas en groene kruiden
  • Gemengde slasoorten met mais –ui- tomaat, overgoten met een kokos dressing
  • Garnalen gemengd met ui –peterselie en tequilia cocktailsaus
  • Tex -mex tonijnsalade met olijven –ui -selderij komijn -room en tomatensaus
  • Brasiliaanse ger. zalm met aubergine en salsa

(warm gedeelte)

  • Borito gevuld met rundergehakt piri -piri, tomaat , champignon en kaas
  • Gumbo van kip en garnaal -paprika okra –selderij -knoflook en tomaat
  • Pinchos van varkensvlees
  • Tilapia a la cajun met nouilly-pratt, spekjes en hot saus
  • Kriel aardappeltjes met kaas,peper,walnoot uitjes en kokos

 (bijgerechten)                                                 jalapenopepersklein

  • Japolino pepers gevuld met kaas
  • Nachos(taco chips)
  • Tex-mex salsa saus

         te bestellen minimaal 20 personen