headers hapjesbord

uitvloeiende glazen

.

fooddesign slider

.

header afrikaans_thema

 

  • Fingerfood

    Fingerfood

  • Dranken

    Dranken

  • Broodjeslunch

    Broodjeslunch

  • Afrikaans Thema

    Afrikaans Thema

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Koude & Warme Buffetten

 

KOUDE BUFFETTEN

 

   

BUFFET SUGGESTIE 1

  • Huisgemaakte Rundvlees salade
  • Kip kerrie salade met gerookte kip.
  • Gerookte makreel.
  • Haring met uitjes.
  • Rosbief.
  • Roompaté.
  • Gerookte zalm met mierikswortelsaus
  • Carpaccio met parmezaansekaas.
  • Tonijnsalade met kappertjes en paprika
  • Stokbrood en kruidenboter.   
 

 

 

 

buffet 2

 

 

 

 

 

gerooktezalm      

_________________________________________________

KOUD SALADE BUFFET

  • Vissalade met gerookte zalm,forel,garnalen en consasse komkommer.
  • Huisgemaakte rundvleessalade met rosbief en gevulde eieren.
  • Carpaccio salade met pesto,pijnboompitjes en rucola.
  • Pasta salade met feta,olijven,paprika en rode ui.
  • Aardappelsalade met tonijn en bosui.
  • Stokbrood met kruidenboter.

_________________________________________________

 UITGEBREID KOUD BUFFET XL

  • Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes.
  • Noorse garnalen met concasse van komkommer en verse dille.
  • Rivierkreeftenstaartjes gemarineerd in pernod.
  • Aardappelsalade met gebraden rosbief.
  • Diverse pate met cranberrysaus.
  • Mediterraanse ham met meloen.
  • Gerookte kipfilet geserveerd met vers fruit.
  • Salade Nicoise, tonijn,ijssla,olijven,tomaatjes,komkommer en
    zonnebloempitten.
  • Gemengde salade met spekjes /hazelnoten en dressing.
  • Paella salade met diverse vissoorten.
  • Stokbroden en kruidenboter. 

 WARME BUFFETTEN

   

BUFFET EXCELLENT WARM

  • Kippendyen in een saus van knoflook en ui met pernod
  • Stoofpot van Rundsvlees met ui kruiden en laurier
  • Varkenshaas filet met stroganoffsaus
  • Gegratineerde aardappel uit de oven
  • Haricot-vert boontjes
  • Gemengde salade met dressing
  • Stokbrood,kruidenboter en tapenade

 


   Buffet 1

BUFFET ORIËNTAL WARM

  • Schepsaté met satésaus
  • Varkensrolletjes opgerold met salie en parmaham
  • Zalm mootjes, licht gerookt/gebakken met een mosterdsaus
  • Tricolore couscous
  • Doperwtjes/worteltjes
  • Gemengde groenten salade
  • Atjar
  • Stokbrood en boter

 


   

BUFFET JOSEPHINE WARM

  • Saltimbocca van varkensrolletjes met salie en parmaham,gorgonzolasaus
  • Kippenvlees gebakken met een ananas kerriesaus
  • Scampi’s in knoflookolie piri piri
  • Gebakken rijst met ui en prei
  • Warme groenten
  • Gemengde salade
  • Stokbrood en boter

   warm buffet

WARM VAN ALLES WAT BUFFET

  • Schep saté met satésaus
  • Varkensrolletjes met salie en parmaham met een paprika tomatensaus
  • Runderstoofpot met laurier en kruiden
  • Pittig gekruid gehakt piri-piri met chilisaus
  • Gekruide drumsticks met sherry roomsaus
  • Gemengde groenten salade
  • Rozevalaardappel met zeezout en rozemarijn
  • Tricolore couscous
  • Stokbrood met kruidenboter

______________________________________________________________


WARM BUFFET XL

  • Runderstoofpotje met verse tijm
  • Varkenshaas met calados appel saus.
  • Gebakken kabeljauw met witte wijn/mosterd saus.
  • Pommes gratin uit de oven.
  • Wilde rijst melange.
  • Provencaalse groenten ratatouille.
  • Rauwkost salade.
  • Stokbrood en kruidenboter.

 

 


 VEGETARISCH BUFFET NAPELS(warm en koud)

 

  • Carpaccio van rode biet,geitenkaas,perzik,rucola,pompoenpit.
  • Salade caprese met mozzarella,tomaat en basilicum.
  • Salade nicoise met boontjes,groene asperges,olijven,ijsberg tomaat,bolletjes geitenkaas gevuld met vijgen en fijne dressing.
  • Courgette opgerold met groenten en heksenkaas.
  • Huisgemarineerde Olijven.
  • Broodsoorten met tapenade en kruidenboter.
  • Warm
  • Paprika gevuld met seiten en haricot-verts.
  • Porto bello gevuld met groentenmix gegratineerd met gorgonzola.
  • Farfella pasta met olie en kruiden.
  • Rozeval aardappel in de schil met rozemarijn,olie en zeezout.

 

______________________________________________________________

 

WARM EN KOUD BUFFET LARGE

          Koude gerechten

  • Zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes.
  • Noorse garnalen met komkommer, appel en dille.
  • Aardappelsalade met verse kruiden,begeleid met Rosbief en sjalotjes.
  • Pate's met crandberrysaus.
  • Mediterraanse ham met meloen.
  • Gerookte kipfilet met fruit.
  •  Salade nicoise met olijven en tomaatjes.
  • Paella salade met schaal en schelpdieren.
  • Stokbrood met kruidenboter en tapanade

          Warme gerechten

  • Runderstoofpotje
  • Gebakken varkenshaas met appel-Calvadossaus.
  • Gebakken Witvis met een witte wijnsaus.
  • Provencaalse groenten ratatouille.
  • Pommes gratin uit de oven.
  • Wilde rijst melange.

 BOVENSTAANDE BUFFETTEN TE BESTELLEN VANAF 15 PERS.

 

 ___________________________________________________________

VOOR - HOOFD - EN NAGERECHTEN BUFFET

Voorgerechten ( geserveerd op schaal)

  • Rundvlees salade
  • Carpaccio met balsamico, en parmezaanse kaas
  • Groenten salade mix met dressing.
  • Prociutto ham met meloen.
  • Tonijnsalade met kappertjes en paprika.
  • Huisgerookte zalm met mierikswortelsaus.
  • Garnalen met consasse van courgette en pernod dressing.
  • Haring met uitjes.
  • Kip kerrie salade met bosuitjes.
  • Tomaat , olijf tapenade en kruidenboter.
  • Broodsoorten.

Warm

  • Stoofgerecht van ossehaas met kruiden.
  • Varkensrolletjes opgerold met salie en prociuttoham en rozemarijnsaus.
  • Huisgerookte zalm slices met zeekraal en citroen schijfjes.
  • Aardappel garnituur en seizoen groenten.

Nagerecht

  • Panna cotta met vruchtensaus
  • Bosvruchten taartje.
  • Tiramisu.
  • Bitterkoekjes bavaroise.

Alles leuk opgemaakt met fruit en slagroom.

 

DIT BUFFET MINIMAAL TE BESTELLEN VOOR 20 PERSONEN

___________________________________________________

 WINTERSE STAMPOTTEN BUFFETTEN
(te bestellen in de wintermaanden, seizoen gebonden)

  
     Heerlijk winter buffet I

   *  Zuurkoolstamppot,kruidige zuurkoolschotel met spekjes.
   *  Stampot van Boerenkool Hollandse winterschotel.
   *  Winterwortel uien stamppot, hutspot .
   *  Halve ambachtelijke bereide rookworst.
   *  Lekkere gekruide speklapjes.
   *  Mosters.
   *  Jus.
 


   Heerlijk winter buffet II

   * Zuurkoolstamppot, kruidige zuurkoolschotel met spekjes.
   * Stamppot Boerenkool, typische winterschotel.
   * Wortel en uien stamppot, de echte hutspot.
   * Grootmoeders Hachee, heerlijke rundvleesschotel.
   * Gebakken speklapjes.
   * Ambachtelijke bereide saucijsjes.
   * Halve rookworst.
   * Mosterd.
   * Jus.



   Heerlijk winterbuffet "Echt oud Hollands"


   * Zuurkoolstamppot,kruidige zuurkoolschotel met spekjes.
   * Stamppot Boerenkool, typische winterschotel.
   * Wortel en ui stamppot, de echte Hutspot.
   * Grootmoeders  Klapstuk, gesneden.
   * Sukadevlees met jus.
   * Speklapjes gebakken
   * Ambachtelijke rookworst.
   * Mosterd, en picalilly.
   * Jus.

WINTERSE BUFFETTEN WORDEN GELEVERD INCLUSIEF BORDEN,BESTEK

DEZE MOGEN VUIL MEE RETOUR

TE BESTELLEN VANAF  15 PERSONEN

MINDER DAN 15 PERSONEN REKENEN WIJ  TOESLAG

 

  schaal3

 

 

 

 

 

  buffet 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 visschaal 1

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

  dessertschaal 1   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stamppotbuffet1