fooddesign slider

.

header afrikaans_thema

 

uitvloeiende glazen

.

 headers hapjesbord

  • Broodjeslunch

    Broodjeslunch

  • Afrikaans Thema

    Afrikaans Thema

  • Dranken

    Dranken

  • Fingerfood

    Fingerfood

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Koude & Warme Buffetten

 header uitvloeiende_glazen

.

 

KOUDE BUFFETTEN


      BUFFET SUGGESTIE 1

  • Huisgemaakte Rundvlees salade
  • Kip kerrie salade met gerookte kip.
  • Gerookte makreel.
  • Haring met uitjes.
  • Rosbief.
  • Roompaté.
  • Gerookte zalm met mierikswortelsaus
  • Carpaccio met parmezaansekaas.
  • Tonijnsalade met kappertjes en paprika
  • Stokbrood en kruidenboter
    ___________________________________________________________ 
                                                                                                 
                    gerooktezalm                                                                                     

       KOUD SALADE BUFFET

  • Vissalade met gerookte zalm,forel,garnalen en consasse komkommer.
  • Huisgemaakte rundvleessalade met rosbief en gevulde eieren.
  • Carpaccio salade met pesto,pijnboompitjes en rucola.
  • Pasta salade met feta,olijven,paprika en rode ui.
  • Aardappelsalade met tonijn en bosui.
  • Stokbrood met kruidenboter.
    _________________________________________________

       UITGEBREID KOUD BUFFET XL

  • Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes.
  • Noorse garnalen met concasse van komkommer en verse dille.
  • Rivierkreeftenstaartjes gemarineerd in pernod.
  • Aardappelsalade met gebraden rosbief.
  • Diverse pate met cranberrysaus.
  • Mediterraanse ham met meloen.
  • Gerookte kipfilet geserveerd met vers fruit.
  • Salade Nicoise, tonijn,ijssla,olijven,tomaatjes,komkommer en
    zonnebloempitten.
  • Gemengde salade met spekjes /hazelnoten en dressing.
  • Paella salade met diverse vissoorten.
  • Stokbroden en kruidenboter. 

 visschaal 1

 

 

 

 

carpaccio

WARME BUFFETTEN


      BUFFET JOSEPHINE WARM

  • Saltimbocca van varkensrolletjes met salie en parmaham,gorgonzolasaus
  • Kippenvlees gebakken met een ananas kerriesaus
  • Scampi’s in knoflookolie piri piri
  • Gebakken rijst met ui en prei
  • Warme groenten
  • Gemengde salade
  • Stokbrood en boter
    __________________________________________
 warm buffet

      WARM VAN ALLES WAT BUFFET

  • Schep saté met satésaus
  • Varkensrolletjes met salie en parmaham met een paprika tomatensaus
  • Runderstoofpot met laurier en kruiden
  • Pittig gekruid gehakt piri-piri met chilisaus
  • Gekruide drumsticks met sherry roomsaus                                      
  • Gemengde groenten salade
  • Rozevalaardappel met zeezout en rozemarijn
  • Tricolore couscous
  • Stokbrood en kruidenboter
    ___________________________________________

    WARM BUFFET XL
  • Runderstoofpotje met verse tijm
  • Varkenshaas met calados appel saus.
  • Gebakken kabeljauw met witte wijn/mosterd saus.
  • Pommes gratin uit de oven.
  • Wilde rijst melange.
  • Provencaalse groenten ratatouille.
  • Rauwkost salade.
  • Stokbrood en kruidenboter.                                                                                                                                                      tafel buffet

         VEGETARISCH BUFFET NAPELS
                                     (warm en koud)

       Carpaccio van rode biet,geitenkaas,perzik,rucola,pompoenpit.

    • Salade caprese met mozzarella,tomaat en basilicum.
    • Salade nicoise met boontjes,groene asperges,olijven,ijsberg tomaat,bolletjes geitenkaas gevuld met vijgen en fijne dressing.
    • Courgette opgerold met groenten en heksenkaas.
    • Huisgemarineerde Olijven.
    • Broodsoorten met tapenade en kruidenboter.
Warm
  • Paprika gevuld met seiten en haricot-verts.
  • Porto bello gevuld met groentenmix gegratineerd met gorgonzola.
  • Farfella pasta met olie en kruiden.
  • Rozeval aardappel in de schil met rozemarijn,olie en zeezout.
  • ____________________________________________________________

 WARM EN KOUDE BUFFETTEN

       

         WARM EN KOUD BUDGET BUFFET

  • Verse aardappelsalade met bosui en romige mayonaise
  • Italiaanse pasta salade met tonijn,olijven,paprika,rode ui.
  • Vers gebakken brood met kruidenboter.
    Warm 
  • Malse kip schep sate met satesaus en kroepoek
  • Indische gehaktballetjes met ketjapsaus
  • Nasi Goreng
  • Aardappelgratin met verse paprika gegratineerd met kaas
    ___________________________________________________

        WARM EN KOUD BUFFET LARGE                                                

          Koude gerechten

  • Zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes.
  • Noorse garnalen met komkommer, appel en dille.
  • Aardappelsalade met verse kruiden,begeleid met Rosbief en sjalotjes.
  • Pate's met crandberrysaus.
  • Mediterraanse ham met meloen.
  • Gerookte kipfilet met fruit.
  •  Salade nicoise met olijven en tomaatjes.
  • Paella salade met schaal en schelpdieren.
  • Stokbrood met kruidenboter en tapanade
    Warm
  • Runderstoofpotje
  • Gebakken varkenshaas met appel-Calvadossaus.
  • Gebakken Witvis met een witte wijnsaus.
  • Provencaalse groenten ratatouille.
  • Pommes gratin uit de oven.
  • Wilde rijst melange.

 BOVENSTAANDE BUFFETTEN TE BESTELLEN VANAF 15 PERS.

 

 ___________________________________________________________

        VOOR - HOOFD - EN NAGERECHTEN BUFFET

Voorgerechten ( geserveerd op schaal)

  • Rundvlees salade                     
  • Carpaccio met balsamico, en parmezaanse kaas
  • Groenten salade mix met dressing.
  • Prociutto ham met meloen.
  • Tonijnsalade met kappertjes en paprika.
  • Huisgerookte zalm met mierikswortelsaus.
  • Garnalen met consasse van courgette en pernod dressing.
  • Haring met uitjes.
  • Kip kerrie salade met bosuitjes.
  • Tomaat , olijf tapenade en kruidenboter.
  • Broodsoorten.

Warm

  • Stoofgerecht van ossehaas met kruiden.
  • Varkensrolletjes opgerold met salie en prociuttoham en rozemarijnsaus.
  • Huisgerookte zalm slices met zeekraal en citroen schijfjes.
  • Aardappel garnituur en seizoen groenten.

Nagerecht

  • Panna cotta met vruchtensaus
  • Bosvruchten taartje.
  • Tiramisu
  • Bitterkoekjes bavaroise                                                                                                                                                                                       .dessertschaal 1

Alles leuk opgemaakt met fruit en slagroom.

 

DIT BUFFET MINIMAAL TE BESTELLEN VOOR 20 PERSONEN

___________________________________________________

 WINTERSE STAMPOTTEN BUFFETTEN
            (te bestellen in de wintermaanden, seizoen gebonden)

  
     HEERLIJK WINTERBUFFET SUGGESTIE l

   *  Zuurkoolstamppot,kruidige zuurkoolschotel met spekjes.
   *  Stampot van Boerenkool Hollandse winterschotel.
   *  Winterwortel uien stamppot, hutspot .
   *  Halve ambachtelijke bereide rookworst.
   *  Lekkere gekruide speklapjes.
   *  Mosters.
   *  Jus.
 


   HEERLIJK WINTERBUFFET SUGGESTIE ll

   * Zuurkoolstamppot, kruidige zuurkoolschotel met spekjes.
   * Stamppot Boerenkool, typische winterschotel.
   * Wortel en uien stamppot, de echte hutspot.
   * Grootmoeders Hachee, heerlijke rundvleesschotel.
   * Gebakken speklapjes.
   * Ambachtelijke bereide saucijsjes.
   * Halve rookworst.
   * Mosterd.
   * Jus.



   HEERLIJK ECHT HOLLANDS WINTER BUFFET


   * Zuurkoolstamppot,kruidige zuurkoolschotel met spekjes.
   * Stamppot Boerenkool, typische winterschotel.
   * Wortel en ui stamppot, de echte Hutspot.
   * Grootmoeders  Klapstuk, gesneden.
   * Sukadevlees met jus.
   * Speklapjes gebakken
   * Ambachtelijke rookworst.
   * Mosterd, en picalilly.
   * Jus.

 WIL U BORDEN EN BESTEK BIJ BUFFETTEN DAN BEREKENEN   WIJ DIT EXTRA

ALLES NEMEN WIJ VUIL MEE RETOUR

TE BESTELLEN VANAF  15 PERSONEN

MINDER DAN 15 PERSONEN REKENEN WIJ  TOESLAG

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                    schaal3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stamppotbuffet1

Andere pagina's in deze categorie:
 Italiaanse buffetten :: Koude & Warme Buffetten :: Hapjes ::  Tappas ::
 Smulfontein :: High Tea/Brunch :: Crew Catering

 

Home :: Catering ::   Broodjes :: Wie zijn wij :: Foto's :: Contact