headers hapjesbord

uitvloeiende glazen

.

fooddesign slider

.

header afrikaans_thema

 

  • Fingerfood

    Fingerfood

  • Dranken

    Dranken

  • Broodjeslunch

    Broodjeslunch

  • Afrikaans Thema

    Afrikaans Thema

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Italiaanse-buffetten

 

 

 

ITALIAANS BUFFET MEDITERRANEE

 

Koud

  • Carpaccio salade met pesto,pijnboompitjes en rucola.
  • Salade caprese(buffelmozzarella,tomaat en basilicum blaadjes.
  • Italiaanse broodsoorten.
  • Olijf tapenade, sud sole tapenade.

                                                                                                                                          

Warm

  • Gebakken zalm filets.
  • Spaghetti met carbonara saus.
  • Farfella met gehaktballetjes en tomatensaus.
  • Italiaanse gemengde groenten van het seizoen.                                    

                                                                                                                           italiaans buffet

 

______________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 ITALIAANS BUFFET VENETIE

 

Koud

  • Caprese salade met buffelmozzarella, tomaat en basilicum blaadjes.
  • Vitello tonnato,gebraden kalfsvlees met tonijn mayonaise,kappertjes en rode ui.
  • Carpaccio met parmezaanse kaas,balsamico siroop en zon gedroogde tomaatjes.
  • Farfella salade met gerookte zalm snippers,ui,paprika,gedroogde tomaat en pesto.
  • Huisgemarineerde olijven.
  • Italiaanse broodsoorten.
  • Tapenade van olijf en tomaat.

 

Warm

  • Penne pasta met stukjes kip,sud sole tomaat en pesto basilicumsaus.
  • Tongfiletjes met mozzarella,ui,paprika en olijfjes.
  • Rozeval aardappel in de schil met rozemarijn,knoflook,olie en zeezout uit de oven.
  • Italiaanse groentenmix.

 

 

_____________________________________________________________________________________ 

   

                                                                                                                                                        

 

ITALIAANSE BUFFET TOSCANE

Koud

  • Carpaccio salade met rucola,balsamico siroop,parmezaanse kaas en sud sole tomaatjes.
  • Salade caprese met buffel mozzarella,tomaat en basilicum blaadjes.
  • Vitello tonato, gebraden kalfsvlees met tonijn mayonaise en rucola.
  • Salade nicoise met haricotvert boontjes,tonijn,tomaat,ijsbergsla,uienringen en olijfjes.
  • Ham en worst soorten met salade, en zongedroogde tomaatjes.
  • Italiaanse broodsoorten.
  • Tapenade van olijf en sud sole tomaatjes.

 

Warm

 

  • Kalfsreepjes met een gorgonzolasaus.
  • Kip in Italiaanse rode wijn saus met basilicum.
  • Kleine gamba's in knoflook roomsaus.
  • Witvis met mozzarella,ui,paprika en basilicum.
  • Italiaanse pasta pepperocini met olie, pepertjes,knoflook en kruiden.
  • Italiaanse groenten mix van seizoen.

                                                                                                                          italiaans buffet2                          

_____________________________________________________________________________

 

 

   

VEGETARISCH BUFFET NAPELS

 

Koud

  • Een carpaccio van rode biet,geitenkaas crunch,perzik,rucola en pompoenpit.
  • Salade caprese met buffelmozzarella,tomaat en basilicum blaadjes.
  • Salade nicoise boontjes,groene asperge,olijf,ijsberg,tomaatjes,bolletjes geitenkaas.
  • Courgette gegrild en opgerold met groenten en heksenkaas.
  • Huisgemarineerde olijven.
  • Broodsoorten met tapenade en kruidenboter.

 

 

Warm

  • Paprika gevuld met saitan en haricot-verts.
  • Porto bello, gevuld met groentenmix gegratineerd met gorgonzola.
  • Farfella pasta met olie en kruiden.
  • Rozeval aardappel schijfjes in de schil met rozemarijn en zeezout.

 

____________________________________________________________________________

 

ALLE BUFFETTEN WORDEN GELEVERD INCLUSIEF BORDEN EN BESTEK

ALLES MAG VUIL MEE RETOUR.

 

TE BESTELLEN VANAF 15 PERSONEN
 


 

 

   

 

 


 

 
   
 

 

 

   

 

 

   

 


 

 

   

 

 

 

   

 

 


 

 

   

 

 

   

 



 

   

.